ТАНЦОВИОТ КЛУБ „СТЕП“ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

ТАНЦОВИОТ КЛУБ „СТЕП“ НА ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ

 

   Градоначалникот Талески ги прими во својот кабинет членовите  на една од петте групи на Танцовиот клуб „Степ“  по освојувањето на неколку медали на републичкиот натпревар во модерни танци и успесите на фестивал во соседна Албанија.
На купот Танцобиот клуб  учествувавше со 13 парови и освои  три златни и два сребрени медали успеси кои се должат на добрата работа на тренерите, децата и секако нивните родители.