УЧЕСНИЦИТЕ НА ШОУТО „СРВАЈВЕР” ВО БИТОЛА

УЧЕСНИЦИТЕ НА ШОУТО „СРВАЈВЕР” ВО БИТОЛА

 

   Сите учесници на реалното шоу “Срвајвер” викендов го поминаа во Битола, а домаќин им беше битолчанецот Пеце Котевски кој беше и самио учесник на Филипини.
Учесниците на шоуто ги поздрави Градоначалникот Талески кој им посака топло добредојде во Битола и им подари промотивни материјали за спомен на Битола.