Свежо цвеќе по повод одбележувањето на 90 годишнината од завршувањето на I светска војна на француските гробишта во Скопје

Свежо цвеќе по повод одбележувањето на 90 годишнината од завршувањето на I светска војна на француските гробишта во Скопје

По повод одбележувањето на 90 годишнината од завршувањето на I светска војна, на покана од Амбасадорот на Р. Франција во РМ. НЕ. Бернард Валеро, Градоначалникот на Општината Битола господинот Владимир Талески положи свежо цвеќе на француските гробишта во Скопје.