ПОЛОЖЕНО СВЕЖО СВЕЌЕ ПО ПОВОД 7 ГОДИНИ ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА НАШИТЕ СОГРАЃАНИ ОД СПЕЦИЈАЛНАТА ЕДИНИЦА НА МВР

ПОЛОЖЕНО СВЕЖО СВЕЌЕ ПО ПОВОД 7 ГОДИНИ ОД ЗАГИНУВАЊЕТО НА НАШИТЕ СОГРАЃАНИ ОД СПЕЦИЈАЛНАТА ЕДИНИЦА НА МВР

По повод 7 гдишницата од загинувањето на четворицата сограѓани од редот на специјалната единица на МВР кај Вејце, Градоначалникот Талески  положи свежо цвеќе на нивните  гробови, пред спомен обележјето на СВР Битола и во спомен паркот Бошко Најдовски во Д.Оризари.