ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД БИТОЛА

ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД БИТОЛА

Во организација на Сојузот на училишен спорт на ракометното игралиште  се одржа турнир во мал фудбал во кој учествуваа екипи од средните училишта. Ова е втора фаза од проектот развојот на училишните спортови со поддршка на Општина Битола и Градоначалникот Талески кој го следеше турнирот во мал фудбал.