АМБАСАДОРОТ НА УНГАРИЈА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

АМБАСАДОРОТ НА УНГАРИЈА ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

НЕ Ференц Кекеши Амбасадор на Унгарија оствари прва официјална посета со Градоначалникот Талески. Амбасадорот беше запознат со потенцијалите на Битола, културниот и економскиот развој на градот  како и идните проекти со можност за соработка.