СЕ УРЕДУВА ТРЕТИОТ ДЕЛ ОД ПАРКОТ

СЕ УРЕДУВА ТРЕТИОТ ДЕЛ ОД ПАРКОТ

Започна уредувањето и поплочувањето на патеките во третиот дел од паркот. Работите ги изведува фирмата „Урбан инвест“. После завршувањето на паркот ќе се уредува Тумбе кафе, со поставување на летна сцена за културни настани, изјави Градоначалникот Талески на средбата со новинарите.