ВЕЛИГДЕНСКИ ХЕПЕНИНГ

ВЕЛИГДЕНСКИ ХЕПЕНИНГ

Во организација на Општина Битола и Градоначалникот Талески на плоштадот „Магнолија“ се одржа музички хепенинг  на кој настапија детскиот хор „Ѕвончиња“ и солисти кои исполнија 12 ново компонирани детски песни со велигденска тематика.