Градоначалникот Талески ги прими учесниците во фрлањето на крстот и најсреќниот го награди

Градоначалникот Талески ги прими учесниците во фрлањето на крстот и најсреќниот го награди

 

По повод првославниот празник Водици, Градоначалникот Талески ги прими учесниците во фрлањето на крстот  и најсреќниот го награди.