ВТОР ДЕН НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА

ВТОР ДЕН НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА ПЛОШТАД МАГНОЛИЈА

Вториот ден од реализацијата на новогодишната програма на Плоштадот Магнолија помина во исклучителна атмосфера, исполнета со многу забава, и музика. Програмскиот дел беше исполнет со детско тинејџерски песни, две детски претстави:„Самовилата од напуштениот замок“ и „Изгубената снегулка“,Маријан Ѓеорѓиевски- stand up comedy, 3 Г банд, Коста Трпчевски, Стиховно војување и Б Клан, FUN House, Пикасо бенд и Калабалак.