ЗЕДНИЧКА ПРОСЛАВА НА МАТУРАНТИТЕ НА ПЛОШТАД „МАГНОЛИЈА“

ЗЕДНИЧКА ПРОСЛАВА НА МАТУРАНТИТЕ НА ПЛОШТАД „МАГНОЛИЈА“

 

   Под покровителство на Градоначалникот Талески се организира заедничка прослава на  матурантите од средните училишта во градот.
Матурантите придружени од своите професори и директори се забавуваа на плоштадот „Магниолија“ со познатите битолски групи „Памперси“, „Паркети“ и „Супер хикс“.