ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Владимир Талески оствари  работна средба со Заменик Министерот за здравство Владо Поповски, како и директорите на ФЗО и Бирото за лекови. Посеатата беше искористена за посета на неколку здравствени установи во градот со цел да се слушнаат проблемите со кои се соочуваат здравствените работници.  Исто така беше свечано отворена ВИП соба  на одделението за акушерство.