Промоција на Зборник на политичките затвореници од 1945 – 1990

Промоција на Зборник на политичките затвореници од 1945 – 1990

Промоција на „Зборник на политичките затвореници од 1945 – 1990“ од „Здружение на граѓани политички прогонувани, затворани и  осудувани за идеите за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност“.