user2 user2

Author Archives: user2 user2

СЕ БУДИ ГРАЃАНСКАТА СВЕСТ

Група граѓани, ентузијасти, го искористија убавото пролетно време и самоиницијативно се организираа да ја исчистат средината која што ги опкружува....

ПЕТРОВСКА: ПОСТИГНАТА ФИНАНСИСКА СТАБИЛНОСТ НА ОПШТИНАТА ВО 2018 ГОДИНА И ПРОЕКТНА ЕФИКАСНОСТ ЗА 2019 ГОДИНА

На 30-тата седница на Советот на Општина Битола, градоначалничката Наташа Петровска, говореше за Годишниот извештај и Завршната сметка на буџетот...