user2 user2

Author Archives: user2 user2

БИТОЛА ДОБИВА РЕГИОНАЛЕН СОВЕТОДАВЕН ЦЕНТАР ЗА ПОМОШ И ПОДДРШКА НА ЖЕНИ И ДЕЦА ЖРТВИ НА РОДОВО БАЗИРАНО И СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

Општина Битола и Националната мрежа против насилство врз жените и семејно насилство потпишаа Меморандум за отворање на Регионален советодавен центар...

МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА БИТОЛА И НАЦИОНАЛНИОТ МЛАДИНСКИ СОВЕТ НА МАКЕДОНИЈА

Градоначалникот на Општина Битола Тони Коњановски и генералниот секретар на Националниот младински совет на Македонија Мариана Ангелова, потпишаа Меморандум за...