user2 user2

Author Archives: user2 user2

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ГОЛЕМА БОГОРОДИЦА

Почитувани сограѓани, Православни христијани, Денес се празнува денот Успение на Пресвета Богородица или попознат како Голема Богородица. Овој празник претставува...