user1 user1

Author Archives: user1 user1

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ И ЖИТЕЛИТЕ НА ПОВЕЌЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ИНИЦИРААТ РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА ПАТОТ БИТОЛА – ГРЧКА ГРАНИЦА

Патниот правец Битола – Меџитлија, продолжува да создава загриженост кај жителите од повеќе населени места, кои гравитираат кон поранешната општина...

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ПЕТ СПОРТСКИ ЗДРУЖЕНИЈА ГИ ПОТПИШАА ДОГОВОРИТЕ ЗА ОПШТИНСКА ПОДДРШКА НА АКТИВНОСТИ ОД ОБЛАСТА НА СПОРТОТ ВО ВКУПЕН ИЗНОС ОД 2.200.000 ДЕНАРИ

Градоначалникот на општина Битола, Тони Коњановски и претставниците на пет спортски здруженија од Битола, денес ги потпишаа договорите, со кои...