user1 user1

Author Archives: user1 user1

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат економските оператори – маркети во руралните средини од подрачјето на Општина Битола, кои имаат можност и заинтересирани се...

ПРОМЕНА НА ВОЗНИТЕ РЕДОВИ НА ОПШТИНСКИТЕ ЛИНИИ И РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Согласно последната измена на Одлуката за забрана и посебен режим на движење на територијата на Република Северна Македонија, Општина Битола ги известува...