Uncategorized

ИНДИВИДУАЛНОТО И ЦЕНТРАЛНОТО ГРЕЕЊЕ ВО БИТОЛА – ТЕМА НА ДЕНЕШНИОТ СОСТАНОК НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНАТА И ЕКСПЕРТИ ОД МЕЃУНАРОДНАТА МРЕЖА „BANKWATCH“

Претставници на „Bankwatch Network“ – најголемата меѓународна мрежа на организации кои работат во полето на заштита на животната средина во...

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ОТПОЧНУВАЊЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА УЛИЦА „НАУМ НАУМОВСКИ БОРЧЕ“

Се известуваат граѓаните на општина Битола дека, од понеделник 11.07.2022 година, започнуваат градежните активности за реконструкција на улицата „Наум Наумовски...